Sıkça Sorulan Sorular
Franchise Nedir?
Türkçe karşılığı “imtiyaz” olan franchise, markanın ya da sistemin imtiyaz hakkı sahibinin önceden belirlenen şartlar, koşul ve sınırlar dahilinde işin yönetim ve organizasyonuna destek ve bilgi sağlayarak, bağımsız yatırımcılara marka ismini ve sistemi kullandırmasına dayanan bir iş modelidir.
Tarihi Ortaköy Kumpircisi Francihise
Tarihi Ortaköy Kumpircisi olarak Türkiye’yi kumpir ile tanıştırarak yeni bir sektöre öncülük ettik. Türkiye’nin ve dünyanın kendi alanında en büyük restoran zinciriyiz. 1991 yılında kurulan ve köklü bir marka olan Tarihi Ortaköy Kumpircisi olarak, yılların vermiş olduğu tecrübe ile kurulduğumuz günden bugüne lezzet, hijyen ve müşteri memnuniyetini ilke edindik ve her zaman en kaliteli ürün ve malzemeleri kullanıyoruz. Günlük taze meze ve patates çeşitleri ile kalite ve lezzetten taviz vermeden hijyen ve güvenlik kurallarını kapsayan sistemimiz ile Türkiye’nin her yerinde aynı lezzeti yakalamayı başardık. Tarihi Ortaköy Kumpircisi, ulusal ve uluslararası mecrada kendini kanıtlamış lider firma olma vizyonu ile marka bilinirliği, marka güveni, marka bağımlılığı ve tüketici sadakati oluşturmak amacı ile kadrosunu ve organizasyon şemasını, sektöründe en iyi profesyonelleri ile oluşturmaktadır. Tarihi Ortaköy Kumpircisi olarak markamız; kalite, güvenilirlik ve harika deneyimle özdeşleşmiştir. Bu sayede, müşterilerinizin markamıza duyduğu güveni taşıyarak işinizi geliştirebilirsiniz. Markamızın itibarı ve sadık müşteri potansiyeli, işinizi kurarken güçlü bir dayanak oluşturacaktır.
Neden Tarihi Ortaköy Kumpircisi Bayiliği Almalısınız?
İşletmenin düşük açılış maliyeti ile Tarihi Ortaköy Kumpircisi olarak başarısını kanıtlamış bir iş modeline sahip olmanızı sağlıyoruz. Mütevazı bütçelerle işletmenizi açabilir, yalın ve verimli üretimi en makul donanımla müşterilerinize ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz; yaş, bütçe, sosyal çevre gözetmeksizin her kesimden insana hitap etmekte ve geniş müşteri pazarına sahiptir. Üretimde aşçılık gibi özel uzmanlık gerektiren bir üretme ve pişirme prosedürü yoktur. Kısa sürede Tarihi Ortaköy Kumpircisi tarafından eğitilecek uzman çalışanlarınız olur. Depolama, dondurma, raf ömrü gibi zorlayıcı ve maliyet artırıcı şartlar içermez. Hızlı ve aynı anda birçok müşteriye hitap eden konsepti ile fast food denilen tam bir hızlı yemek hizmetidir. İşletmenizin açılışı ile birlikte tüm süreçleri takip edip sistemin sorunsuz işlemesini 7/24 destek ile sağlıyoruz. Diğer bayilerimiz ile sizin performansınızı karşılaştırmalı olarak analiz ediyor, maliyet ve karlılık hedeflerinizi iyileştirmek için destek veriyoruz. Reklam konusunda sürekli güncellenen içerikler ile sosyal medyadaki gücünüz olacağız. Ayrıca internet üzerinden satış yapan tüm firmalarımız ile iş birliğimiz sürekli olarak devam edecek. Profesyonel reklam desteği ile marka bilinirliğine sürekli katkı sağlayarak iş hacminizi arttıracağız.
Maliyet Satış Fiyat Oranı Nedir?
Kar marjı yüksektir. Bayilerimizde satılan 18 adet standart seçilen bir full kumpirin reçetesi ile ve tüm mezelerin kaşık gramajları ile hesaplanmış maliyeti satış rakamlarının 3’te 1’i kadardır.
Devir Yapabilir Miyim?
Ana bayi onayı ile devir bedeli üzerinden markaya %10 komisyon ödemek şartı ile bayinizi devrebilirsiniz.
Kapatma Durumunda Cezai Bedel Var mı?
İşletmenizi kapatmanızı doğal olarak istemeyiz ancak kapatma zorunluluğunda kalınırsa istediğiniz zaman sözleşmeyi karşılıklı olarak feshederek tasfiye edebilirsiniz. Hiçbir şekilde tazminat veya cezai bedel bulunmamaktadır.
Ürünün Yanında Ekstra Ürün Satılabilir mi?
Ciro arttırıcı, konsepti bozmayan yan ürünler satabilirsiniz. Diğer franchise markamız olan Via Mia markasının el yapımı makarna ürünlerini hem üreterek hem de satarak daha avantajlı kazanç elde edebilirsiniz.
İki Bayi Arasındaki mesafe ne kadar olmalı?
Yüksek nüfüslu illerimzde Her mahalle ya da mesafa olarak 3km mesafede, düşük nüfüslu illerimizde ilçe bazlı bakılarak franchise verimektedir.
Kaç Metrekare Bir Dükkân Olmalı?
Seçeceğiniz konsepte bağlı olarak metre kare düzeyimiz değişmektedir. Ancak 10 ila 200 metrekare arasında dükkânlar konseptimize uygundur. Baca, gelişmiş mutfak, soğuk hava gibi özel ihtiyaçlara gerek bulunmamaktadır.